DeFemHjørner er en forretning for klassiske, sporty , trendy og unge kvinner. Vårt vareutvalg dekker alt fra selskapskjoler, topper, jeans, skjerf, sko, vesker og smykker til hverdagsklær og yttertøy.

Vi fører størrelser for liten og stor og prisene vil kunne passe enhver lommebok. Våre medarbeidere vil alltid ha tid til deg, veilede deg og gi deg en positiv opplevelse ved besøk i vår butikk. Vi er kjent for god og personlig service og legger stor vekt på varekunnskap

DeFemHjørner er en familiebedrift som har eksistert siden åpning av Sandvika Storsenter i 1994. Familien Gulsrud ved Kjell og Lise Gulsrud drev familiebedriften Gulsrud Damenytt i Helgerudgården siden 1977 og datteren Mette startet etterfølgeren DeFemHjørner.

I dag er hele familien i sving. Datteren Celine ser man mye i butikken da hun styrer, styler , selger og holder i det meste, samtidig som hun kjøper inn varer sammen med Mette. Fredrikke er en av de som selger varene, mens mannen Lars ordner kontoret og styrer lageret sammen med Mette.

Mette og Celine driver i dag butikken med sjel og sinn og er hele tiden på jakt etter de rette varene for våre kunder. Det hele dreier seg om å elske klær og ville hjelpe andre med å bli fine i de klærne de med omhu har valgt å kjøpe inn til butikken.